www.Decorpanou.md e lider in Moldova in realizarea de fotopanou ca décor la sarbatori : nunta (petrecere de logodna) cumatrie (botez) zi de nastere (aniversare) sau la evenimente corporative , conferinte , summit , expozitie , evenimente mondene, traininguri, prezentari  de produse, seminare , concert , festivale , bal de absolvire , matinee s.a.  Realizam panouri foto ( brandwall )cu banere in Chisinau cit pe teritoriu Moldovei si Romania , oferind aceleasi servicii calitative indiferent de dificultatea sau dimensiunea standurilor mobile carcasele si banerele personalizate ( pinza imprimata ) fiind rezistente atit la exterior cit si la interior salilor de ceremonii.

Fotostend ( fotopanou) decorul perfect pentru orice eveniment

 

Galerie

Panou Nunta / Logodna

Panou Cumatrie / Botez

Panou Zi de nastere / Aniversare

Panou Corporative / Persoane juridice

 

Servicii

 

Machete

Machete Nunta / Logodna

Machete Cumatrie / Botez

Machete Zi de nastere / Aniversare

Corporative / Persoane juridice

Cum lucram

Comanda un fotostand

1

Preluam comanda

2

Incheiem contract

3

Efectuam desing

4

5

Tipar Baner

  

6

Montare (echipament tehnic)

7

Demontare (echipament tehnic)

8

Plus un client multumit

Noutati

Carcasa in arenda

Oferim in arenda carcase la evenimente pentru persoanele ce au deja un baner sau pinza si au nevoie de un stativ mobil de sutinere.Oferta in- clude posibilitatea de inchiria carcasa mobila cu instalarea,demontarea banerului si transportul de catre lucratorii companiei noastre sau montarea dvs. personala la un pret si mai redus..

 

Pachet de orice marime (Pachet personalizat)

Pentru comoditatea persoanelor ce nu au nevoie de stativ mobil,compania www.decorpanou.md vine cu o oferta unica – executarea design-ului personalizat si tiparul banerului cu inele ( liuversuri ). Design-erii nostri pot executa o macheta de fotopanou exact cum o doriti sau puteti alege din biblioteca noastra o macheta de panou foto care v-a place si o perso- nalizam.Banerele se executa de orice marime si for- ma:fie patrata , dreptunghica sau alta figura.

Fotostand la doar 25 de euro

Compania www.decorpanou.md vine cu un pachet nou ce include serviciile pachetelor standart :baner, arenda stativului mobil pentru baner,transportarea standului foto,montarea/demontarea carcasei cu banner. Acest pachet are o marime comoda de 2,3 m x 2,3 m si e convenabil pentru persoanele ce doresc un baner nepersonalizat fie pentru nunta, botez,aniversare sau corporativ. Avem o gama variata de machete pentru fotopanourile ce vor infrumuseta decorul salii de ceremonii.

Contacte

Reprezentanta noastra in Romania 

pagina de facebook

Contact

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
www.americacashadvance.com