Decorpanou.md pe parcursul anilor a colaborat cu diverse persoanele juridice , ONG , mediul politic si showbiz in vederea elaborarii machetelor fotopanou cu logoul companiilor si executarii  brandwall ( fotostand , panou foto )  pentru evenimentele corporative : conferinta ,summit events , eveniment monden , expozitii , prezentari , lansare de produse noi , press conferinta , spectacole , evenimente in aer liber , concerte si multe altele.Confirmarea reputatii noastre sunt clientii decorpanou.md , care au apreciat serviciile noastre de calitate , operativitatea si flexbiliatea cu care organizam executarea unui press wall cu baner  pentru corporativ. 

 

Poze


Decorpanou.md dispune de  panouri foto  cu baner de orice marime ce se folosesc  atit pentru  interior cit si exterior , deasemenea avem disponibile in arenda sau de vinzare : X-stand , Roll Screen , PromoCounter , Sidewalk Stander ,  MiniStand.

Persoanele juridice deasemenea pot apela doar la serviciu de tipar a banerului cu executarea machetei sau doar arenda carcasei mobile de orice dimensiune cu montarea/demontarea stativului pentru baner .

detalii pe facebook

Machete

 

Executarea machetelor fotostend se face individual pentru fiecare client , cu folosirea logourilor companiei , a informatiei  evenimentului si pastrind tematica sa. Galeria machetelor fotopanou pe care o avem , va poate ajuta in formarea ideii despre viitorul machet pe care il vor executa designerii decorpanou.md .

detalii pe facebook

 

 

Clienti

  Contacte 

Reprezentanta noastra in Romania 

Fotopanou.ro

Contact